Oud-voorzitter Hans van Wijk overleden

Afgelopen week bereikte ons het bericht dat oud-voorzitter en lid van Verdienste Hans van Wijk is overleden. Met veel respect en waardering denken wij terug aan de inzet en resultaten die Hans voor de VVD Maassluis heeft gegeven en bereikt.

 

Hans van Wijk is 23 jaar lid van het bestuur van VVD Maassluis geweest. in deze periode bekleedde hij de functie van penningmeester en 18 jaar de functie van voorzitter. Voor zijn heldere communicatie ontving hij de Thorbeckepenning van de landelijke VVD en voor zijn maatschappelijke inzet benoemd als Ridder in de order van Oranje-Nassau.

 

Peter van Velzen, bestuurslid VVD Zuid Holland West: "Met het overlijden van Hans verliest de VVD een markante liberaal, die zich met hart en ziel heeft ingezet voor de VVD Maassluis. Samen met voormalig fractievoorzitter en wethouder John Scheerstra vormde Hans als voorzitter vele jaren het kloppend hart van de lokale afdeling. Vele leden hebben voor vele jaren een groot palet aan herinnering opgebouwd, waar we met veel waardering en dank aan terugdenken die vormend zijn geweest voor de koers van de VVD onder zijn leiding en pijlers onder onze afdeling voor vele jaren.


"Hans heeft samen met toenmalig fractievoorzitter John Scheerstra de VVD Maassluis op de kaart weten te zetten, lokaal, regionaal en op nationale congressen. Wij verliezen met Hans een liberaal in hart en nieren” aldus fractievoorzitter Dick Snoeck


Namens bestuur en fractie VVD Maassluis wensen we Marijke en kinderen heel veel sterkte tijdens deze donkere dagen en erna.