Wij stellen u voor: Nummer 2 op de lijst van onze Maassluise VVD.

Goede faciliteiten voor jong en oud


Graag wil ik mij hierbij aan u voorstellen. Mijn naam is Sandra Vreugdenhil. Ik ben een geboren en getogen Maassluise. Ik ben de trotse moeder van een inmiddels puberende zoon. Ik ben werkzaam in de financiële dienstverlening als office manager. Daarnaast ben ik lid van de VVD en heb ik de VVD al 2 termijnen als raadslid mogen vertegenwoordigen. Een prachtig ambt waarbij je heel dichtbij de mensen staat en de stad nog mooier en aantrekkelijker kan maken. Een taak die uiteraard nooit ophoudt.

Maassluis is een prachtige stad om te mogen wonen, te werken en te recreëren. Maassluis is volop in beweging op allerlei fronten. Niet alleen op het gebied van bouwen maar ook zeker voor haar inwoners. Wij als Maassluis zorgen goed voor onze inwoners, iedereen krijgt hulp daar waar nodig en kan daarna zo snel als mogelijk weer op eigen benen staan. Dat is een groot goed!

Sporten is en blijft een gezonde bezigheid. Of je nou heel fanatiek bent en dagelijks de sportschool bezoekt, denksport beoefent of dat je graag wandelt langs de mooie Waterweg. Sporten is goed voor iedereen van jong tot oud. Sporten houdt gezond en verbindt. Maassluis heeft prachtige sportverenigingen. Zowel voor de binnen- als de buitensport. Daarbij horen uiteraard goede faciliteiten. De VVD wil dat deze faciliteiten goed op orde zijn en daar waar het kan multifunctioneel. Een goede samenwerking tussen de gemeente en de verenigingen, maar ook samenwerking tussen  de verenigingen onderling moet gestimuleerd worden. 

Ik ben trots dat ik mij een Maassluizer kan noemen en nog trotser op al haar inwoners, want immers Maassluis maken wij met elkaar!

Sportieve groet, Sandra Vreugdenhil