Wij stellen u voor: Nummer 3 op de lijst van onze Maassluise VVD.

Cultuur verdient een belangrijke plek


Mijn naam is Richard van Scherpenzeel, 31 jaar oud, getrouwd en sinds kort vader van een zoon.

Ik ben geboren en getogen in Hellevoetsluis maar sinds 5 jaar ben ik woonachtig in Maassluis. In het dagelijks leven ben ik Sales Manager bij een internationaal transportbedrijf, heb ik Monopoly Maassluis als bordspel op de markt gebracht en doe ik veel lokaal vrijwilligerswerk bij onder andere Gymnastiek Vereniging Maassluis en MHV Evergreen.

Als ondernemer/manager ben ik altijd actief en zet ik mij in om het beste uit mensen naar boven te halen. Door kritisch te kijken en samen te werken aan oplossingen zijn de meest geweldige resultaten te behalen.

Als kandidaat-raadslid wil ik dat iedereen in een veilige omgeving en een schoon Maassluis woont, helaas is dit niet overal het geval. Overlast in de buitenruimte en afval op straat moet aangepakt worden, het woongenot moet weer op 1 komen te staan.

Maassluis heeft veel te bieden op het gebied van Cultuur, denk dan onder andere aan de Furieade, Museum Maassluis en het Sleep­vaartmuseum, onze monumentale schepen, Theater Koningshof en ons bloeiend verenigingsleven. Ik wil mijzelf inzetten om dit te behouden en te ondersteunen.

Maassluis is een stad waar ik trots op ben, het gaat goed maar het kan nog veel beter!

Richard van Scherpenzeel

Kandidaat-Raadslid VVD Maassluis