Wij stellen u voor: Nummer 5 op de lijst van onze Maassluise VVD.

Mijn naam is Misinaiky Taina Thodé, 42 jaar en trotse moeder van een 12 jarige zoon. Ik ben werkzaam als wijkverpleegkundige in de zorg, daarnaast ben ik al 4 jaar een betrokken OR-lid van Basisschool de Kameleon.

Ik ben geboren op Curacao, op mijn 18de geëmigreerd naar Nederland met een Antilliaanse studiebeurs. Na mijn studie hbo verpleegkunde heb ik in diverse sectoren van de zorg gewerkt en ervaring opgedaan. Inmiddels woon ik 10 jaar in Maassluis. 

Ik zou graag op willen komen voor de zorg die elke Maassluise bewoner nodig heeft en verdient. Zeker in de tijd van corona merk ik op mijn huidige werkplek dat steeds meer mensen behoefte hebben aan zorg zowel op lichamelijk als psychisch gebied. Voor de ouderen is het belangrijk om zolang en zo veilig mogelijk in hun vertrouwde leefomgeving te kunnen blijven wonen. Participatie in de samenleving bevordert de mentale en lichamelijke gezondheid, dit is voor meerdere doelgroepen van belang om eenzaamheid te voorkomen.

Het bieden van onderwijs op maat en de flexibiliteit om in te kunnen spelen op de individuele behoefte van leerlingen is in ons huidig onderwijssysteem een flinke uitdaging. Mijn aandacht gaat uit naar mogelijkheden om alle jongeren in Maassluis te helpen aan passend onderwijs, waarbij vooral hun talenten en persoonlijke wensen centraal staan.

Ik sta op plaats 5 op de kieslijst voor gemeenteraadsverkiezingen voor VVD Maassluis!