Wij stellen u voor: Nummer 6 op de lijst van onze Maassluise VVD.

Mijn naam is Victor Kappelhof, geboren in Groningen en woon inmiddels 25 jaar in Maassluis. Afgelopen 8 jaar heb ik me met veel plezier ingezet als bestuurslid voor VVD Maassluis. Bij veel VVD-stemmers (en leden) zie ik de positieve levenshouding die ik zelf ook zo belangrijk vindt. Ik voel me bij VVD daarom als een vis in het water en ben enorm blij dat ik op de lijst van verkiesbare kandidaten kan staan.

Op de foto sta ik in het Vrijheidspark in Maassluis. Voor mij komen hier drie thema’s bij elkaar die ik belangrijk vind: Duurzaamheid, Vrijheid en veiligheid. Daarbij is het een plek die verschillende wijken met elkaar verbindt

Duurzaamheid zal komende jaren een heel belangrijk thema zijn. In deze tijden maken we stappen die zijn enorm belangrijk zullen zijn voor de toekomst. Stappen die aan veel mensen (economische) kansen zullen bieden. Maar minstens zo belangrijk: dat iedereen het tempo kan volgen. Als we deze twee dingen slim bij elkaar kunnen brengen zullen we veel bereiken. Ik zet me daar graag voor in! Tip: volg de Duurzame Maassluizers - een groep Maassluizers die geïnteresseerde inwoners graag verder helpen op het gebied van duurzaamheid.

Afgelopen jaren mocht ik via het bestuur van SPEM evenementen en cultuur in Maassluis ondersteunen. En al was dat afgelopen corona-jaren niet eenvoudig, toch is het gelukt een paar mooie projecten te organiseren, waaronder ook de het Geuzen-monument in het Vrijheidspark. Dat spreekt mij als liberaal natuurlijk extra aan. Het is mij in deze periode opgevallen dat er enorm veel mensen actief zijn voor cultureel Maassluis. Zij vormen een heel belangrijk deel van ons bruisend Maassluis en ik ben ervan overtuigd dat dit onze stad extra kansen biedt voor de toekomst. 

Omdat ik veiligheid in de wijk een belangrijk voorwaarde voor prettig wonen vindt, zet ik me al jaren met veel plezier in voor Buurtpreventie. Op en rond het Vrijheidspark zie je dat mensen zich weer prettig en veilig zijn gaan voelen nadat het een poos veel minder het geval was. Dat is heel fijn om te zien. Iedereen moet zich immers veilig kunnen voelen in haar of zijn eigen wijk. Vanzelfsprekend wil ik me ook daarvoor graag inzetten in de gemeenteraad.

Victor Kappelhof
Kandidaat #6 
VVD Maassluis