Wij stellen u voor: Nummer 7 op de lijst van onze Maassluise VVD.

Evert Wassink 


Mijn naam is Evert Wassink, 30 jaar, getrouwd en vader van een prachtige dochter. Een geboren en getogen Maassluizer die, na de studietijd in Rotterdam, weer terug is en met veel plezier in het Wilgenrijk woont. In het dagelijks leven werk ik als HR Manager bij Hoogendoorn Automatisering in Vlaardingen. Daarnaast stop ik graag mijn energie in familie, hardlopen, (live) muziek, Feyenoord en goed uit eten gaan.

 

Met mijn terugkeer naar Maassluis heb ik ook de wens om maatschappelijk meer betrokken te zijn. De lokale politiek is daarbij de manier om dit vorm te geven. Met mijn kennis en ervaring over personeelsbeleid, MKB en automatisering en mijn interesses voor sport, cultuur en jeugdwerk hoop ik de komende vier jaar bij te dragen aan een stad waar het fijn wonen, sporten en leven is.

 

Maassluis moet een veilige en levendige stad zijn. Als er geen afval op straat ligt, de lantaarnpalen werken en er schone bankjes zijn om op te zitten, draagt dit bij aan een prettig leefklimaat. Ook is het van belang om onze historische haven, mede als trekpleister voor toeristen, op een duurzame wijze te onderhouden. Met respect voor de historie en blik naar de toekomst werken wij aan een nog beter Maassluis!