Word nu lid en praat mee over Maassluis

De landelijke verkiezingen zijn net geweest, en veel mensen hebben VVD gestemd. Daar zijn we ook in Maassluis erg blij mee! De volgende stap: de verkiezingen in Maassluis zelf!


2021 WORDT EEN SPANNEND JAAR VOOR MAASSLUIS!

Begin 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen en de voorbereidingen daarvoor treffen wij al in 2021. Dat betekent:
 - wie komt er op de kieslijst (wie willen er in de raad)
 - wie wordt onze lijsttrekker 
 - en vooral: wat moet er in het verkiezingsprogramma komen te staan?

Wat vind jij belangrijk?

Alleen mensen uit Maassluis mogen op de kieslijst, en het verkiezingsprogramma schrijven we samen met onze Maassluise leden. Zo maken we er een echt Maassluis verhaal van!

Een partij voor Vrijheid en verantwoordelijkheid

De Maassluise VVD bestaat uit mensen uit Maassluis die al jarenlang VVD stemmen, en die in Maassluis graag hun eigen geluid terug willen horen. Een groep Maassluizers die de idealen van VVD (vrijheid en verantwoordelijkheid) ook in Maassluis een gezicht willen geven. En die zélf bepaalt wat belangrijk is. Wat dat betreft is het gewoon een lokale partij. Met overigens wel heel veel leuke contacten in de regio én een groot landelijk netwerk.


Ook meepraten? Meld je dan nu aan

Heb je Interesse in de (lokale) VVD politiek? En heb je misschien al lang ideeën voor Maassluis? Wil je erover praten met mensen die net zo liberaal denken als jij?

Neem dan contact op met VVD Maassluis: 
secretaris@vvdmaassluis.nl

Nog beter: maak voor slechts € 25,- direct gebruik van het proeflidmaatschap via vvd.nl/word-lid/ Wij kregen daar dan vanzelf bericht van.

Je bent van harte welkom!

Ontzettend leuk als je ook meedoet. Afgelopen halfjaar hebben we al een mooie groep nieuwe leden welkom mogen heten. Ben jij er ook bij binnenkort?

Richard van Scherpenzeel
Victor Kappelhof