Verkiezingsmarkt in Koningshoek

Verkiezingsmarkt Koningshoek

Verkiezingsmarkt in Koningshoek

De verkiezingen voor de Provincie en de Waterschappen zijn 20 maart, daarom werd op zaterdag 16 maart de traditionele verkiezingsmarkt georganiseerd in Koningshoek.

De markt was dit keer verdeeld over 2 pleinen: op het Doppio-plein Christen Unie, PvdA en de Algemene Waterschap Partij, op het andere plein stonden CDA, VVD, D66 en Groen links.

Tulpenactie

Ook dit jaar is weer gekozen voor een positieve campagne: hulpjes uitdelen als reminder voor de verkiezingen. De meeste mensen die een hulpje meenamen gaven ook aan te gaan stemmen: dat belooft een grote opkomst te worden! In ieder geval waren de meeste reacties erg positief, al waren er natuurlij ook kritische geluiden te horen.

Peter Ouwendijk lijsttrekker VVD Waterschappen

Net als donderdag tijdens het liberaal café was de lijsttrekker van de VVD voor de waterschappen aanwezig tijdens het ochtend gedeelte van de markt.

Mirjam Nelisse kandidaat VVD Provincie Zuid-Holland

Statenlid Mirjam Nelisse is reeds vier jaar onderdeel van de statenfractie van de VVD in Zuid-Holland en was te gast tijdens de middag. Ook zij hielp actief mee de tulpen aan de man te brengen en was tellen s in gesprek met voorbijgangers.

20 maart verkiezingen - Stem VVD!